Aktuelt

Komprimatorbil 29. Mars

Komprimatorbil kommer til oss mandag 29. Mars 2021 Kl. 10:00
Borettslaget leier inn komprimatorbil to ganger i året, vår og høst. Her er det mulig å kaste større avfall,(ikke oppussingsarbeider, hvitevarer, stein, radiator m.m.) som du ikke får kastet i det ordinære søppelanlegget til daglig. 

Dette er en flott anledning til å rydde unna avfall og skrot som vi har hjemme eller liggende slengt i boder, terrasser og balkonger før sommeren kommer i møte.

Du kan sette ut det du vil kvitte deg med utenfor der du bor fra kl. 15.00 dagen før komprimatorbilen kommer. Det vil si fra søndag 28. mars kl.15.00 Det må plasseres slik at det ikke sperrer framkommeligheten i borettslaget.

Gjenbruk er supert så ta deg gjerne en tur rundt på ettermiddagen/kvelden før og ta ting du vil ha.

Alt som er lagret ulovlig på fellesarealene (oppganger og bodganger) vil bli kastet denne dagen. Absolutt alt!

                                                                                                                                       
Det vil bli plassert to bur på midtre tun for småelektrisk avfall og malingsspann. Det kan altså IKKE blandes sammen med det andre avfallet utenfor din bolig. Dette er fordi det er brannfarlig!


Minner også om at dette ikke er et tilbud for deg som pusser opp og har store mengder bygg/ oppusnings avfall - det må du sørge for å frakte bort selv og må inngå i oppussingsbudsjettet. Vi betaler pr. tonn slik at jo mer vi kaster, jo dyrere blir det for borettslaget.


Bur for småelektrisk avfall og malingsspann
I buret for e-avfall kan man kaste alt av småelektriske ting som blant annet data, kabler, barbermaskiner, husholdningsapparater som støvsuger, brødrister, kaffetrakter, tv, miksmaster, vannkoker, lamper, lampetter, radioer, stereoanlegg osv. Burene vil stå ved den store lekeplassen ved D.32 på selve container-dagen. (Nb! Her skal det ikke kastes bilbatterier).


Følgende er definert som spesialavfall og kan ikke kastes:
Stein, radiator, brann- og eksplosjonsfarlige gjenstander, bilbatterier, gipsplater og impregnert treverk må kastes på egne miljøstasjoner, for eksempel Grønmo gjenbruksstasjon..

Hvitevarer som kjøleskap, fryser, komfyr med mer kan kastes hos for eksempel Grønmo gjenbruksstasjon eller Elkjøp, Vinterbro.


Med vennlig Hilsen

Dyretråkket borettslag
V/ Ramea Abdelhak

Nestleder