Aktuelt

Parkeringssystem på Dyretråkket Borrettslag

Linken for gjesteparkering finner der her:
www.gjest.pservice.no
 
Innledningsvis må jeg starte med å beklage for at denne informasjon ikke har vært i deres favør før nå. Ved tidligere informasjonsskriv har vi informert dere om et nytt parkeringssystem som skal treer i kraft fra 1 feb.
For å komme i gang med dette systemet er vi avhengig av at våre biler er registeret i P-Service sitt systemet. Samt ventet vi på en innloggingslink til gjesteparkering som hver beboer kan administrere selv når dere har gjester på besøk. Covid- 19 situasjonen har ikke gjort det enkelt for oss å komme i mål i tide. Og av den grunn kommer denne informasjonen seinere enn hva den burde.
Vi har derfor besluttet å utsette iverksettingen til Mandag 8. februar slik at alle får tid til å sette seg inn i det nye gjesteparkeringssystemet.

Du/Dere som har krysset av for oblat mot en avgift på kr. 30.- eksl. Mva. kan hente oblaten på styrerommet Torsdag 4. februar fra kl. 18:00 til kl. 19.00 

Linken for gjesteparkering finner der her:
www.gjest.pservice.no

Innloggingsinformasjon får dere i postkassen i morgen 1 februar.
Det er viktig at alle prøver å logge inn for å se om deres innlogging fungerer som den skal.

Vi presiser at dette systemet har til hensikt å verne oss for at beboere og deres gjester fra nærliggende borrettslag skal benytte våre plasser.
Av den grunn håper vi at innloggingsinformasjon ikke gis bort til venner og bekjente som ikke bor i vårt borrettslag.

Med vennlig hilsen

Styret i Dyretråkket Borettslag
V/ Henrik G. Madsen