Aktuelt

Street Art infoskriv juni 2024

Kjære Beboere i Dyretråkket Borettslag                                                                                    16. juni 2024
Oslo Street Art Festival er et årlig kunstprosjekt med mål om styrke stedsidentitet og tilhørighet til lokalsamfunnet. Vi har invitert kunstner Mikal Bøckman som er billedkunstner fra Hauketo med røtter fra Chile til å lage et kunstverk på den store veggen ved nærbutikken vår Prix.
 
Den store, synlige veggen i Dyretråkket Borettslag skal brukes som lerret med mål om å forsterke bomiljøet med estetiske opplevelser gjennom kunst. Prosjektet skal bidra til trivsel, sosialt samspill, trygghet og kompetanseheving. Det blir et veggmaleri og tilhørende formingsaktiviteter som gatekunst og grafitti- workshop for de som ønsker å delta.

Oslo Street Art kuraterer, produserer og formidler gatekunst på offentlige og private arenaer, gjennom festivaler, workshops, utsmykning av bygg, utstillinger m.m. Mer informasjon finner du på: www.streetartoslo.no (sjekk linken som du finner på hjemmesiden og på face book gruppen Dyretråkkets Venner)
Prosjektet finansieres i stor grad av Oslo Sør- satsingen og av KORO (Kunst i offentlig rom). Det vil bli et beboermøte i august hvor kunstneren legge frem en skisse før prosjektet settes i gang.

Med hilsen
Styret


Se vennligst infoskriv i PDF under her: