Temaer - K-O

Multinett

Multinett leverer kabel-TV tjenester og formidler signaler for Internett og telefoni på Holmlia og omegn, Tofte & Filtvet på Hurum samt Ulvøya og Østensjøenga i Oslo. Alle Multinetts abonnenter må rette direkte kundespørsmål angående feil, tjenester generelt og tilleggstjenester direkte til kundeservice hos den leverandør av TV eller Internettaksess den enkelte benytter seg av. En oversikt med flere forklaringer finner du under TV-signaler.
Holmlia Kabel-TV ble etablert allerede I 1984, og navnet ble senere endret til Multinett. Området i og omkring Holmlia er fremdeles kjerneområde for Multinett, men det leveres også tjenester til områdene Tofte og Filtvet på Hurum samt Ulvøya og Østensjøenga i Oslo.

Multinett tilrettelegger for moderne infrastruktur slik at borettslag og enkelthusstander kan abonnere på kabel-TV, Internett og telefonitjenester gjennom NextGenTel, Homebase eller Get avhengig av hvor man bor. Det tilbys også tilgang til de lokale telefonkablene for andre operatører på Holmlia.

Det enkelte borettslag eller abonnent tilknyttet Multinett har valgt en av flere leverandører av TV-signaler. Multinett formidler alle typer signaler, men fakturerer borettslag og sluttkunder kun for TV-grunnpakke uavhengig av hvor signalene kommer fra. Alle tilleggstjenester abonnerer hver enkelt kunde på direkte hos signalleverandøren. Se mer om dette under TV-signaler.

Multinett eies av de største borettslagene på Holmlia.