Temaer - K-O

Ny i borettslaget

Velkommen til Dyretråkket borettslag! Har du akkurat flyttet til borettslaget eller vurdere å flytte til borettslaget? Da finner du litt informasjon nedenfor som kan være greit å kjenne til.
Styret holder beboerne løpende informert om det som skjer i borettslaget via vår hjemmeside og infoskriv fra styret som legges i postkassene. Alle infoskriv legges også ut på nettsiden her.

Vi har også vår egen Facebook-side som du kan følge. Her vil vi poste meldinger og informasjon.

Å avgrense temaene her og svare kort på de spørsmålene vi er vant med å få fra nyinnflyttede, er vanskelig. Derfor vil vi her først og fremt prøve å veilede deg til de stedene du muligens kan finne svar.

Ny i et borettslag?
Å bo og eie en leilighet i et borettslag medfører at du bør sette deg inn i mange reguleringer. En god start er å lese «Å være andelseier i et borettslag» på forsiden og de dokumentene som det blir henvist til der. Husordensreglene bør f.eks. leses av alle et par ganger i året.

Pusse opp?
Mange starter opp med litt mindre vedlikehold og oppussing når de er på vei inn i en ny leilighet. Det viktigste verktøyet borettslaget har i den sammenhengen er Oppussing av leilighet og Uteveilederen.

Parkeringsplass og nøkler?
Det er ikke alle leilighetene som har fast parkeringsplass. Dersom du ikke har det, kan du parkere på felles parkeringsplass. Les gjerne om parkering i borettslaget. Portåpnere og nøkler anskaffer du via Åsbraten Servicesentral.

Ringetablåsklit og Postkasseskilt?
Det er kun ringetablåsklit som borettslaget sørger for. Dersom du trenger et skilt, bestiller du det via Åsbraten Servicesentral med navnene som skal stå på skiltet. Postkasseskilt kan bestiller fra Posten.

KabelTV og bredbånd
Borettslaget har en avtale om kollektivt bredbånd (internett tilgang) og kabelTV. Alle spørsmål knyttet til dette inkl. spørsmåk om utstyr, retter dere til Get.

Mer informasjon
Under Temaer på dette nettstedet finner du en del informasjon som vi har lagt ut og som vi håper kan være til nytte og glede både nå og etter at du har bodd her en stund.

Ser også Om Dyretråkket borettslag